Blijvend huwelijkscadeau?

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen en stomen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. Zij staan garant voor een blijvend huwelijkscadeau.

Een blijvend huwelijkscadeau voor de bruiloft

Ben je op zoek naar een uniek huwelijkscadeau of een blijvend huwelijkscadeau? Een origineel cadeau voor een bruiloft. Denk hierbij aan de Nationale Trouwbon. Deze heeft heel veel huwelijkscadeaus voor haar. Zij kiest zelf online een cadeau voor de bruiloft en maakt zelf een keuze uit het assortiment van bijzondere cadeaubonnen. Of laat je bruidsjurk of bruidspak professioneel reinigen.

Puress Bruidsmodereiniging is gespecialiseerd in alleen maar het reinigen van bruidsmode. In de afgelopen 10 jaar hebben zij veel ervaring opgedaan. Op basis hiervan nemen zijn geheel het risico op eigen rekening. Mocht er overhoop toch iets mis gaan met de reiniging van je trouwjurk of bruidspak.

Puress Bruidsmodereiniging werkt samen met vrijwel alle bruidsmodezaken in Nederland. Puress reinigt je trouwjurk op ambachtelijke wijze geheel op ons risico en met het beste resultaat. Dat is toch veel leuker en origineler dan traditionele huwelijkscadeaus zoals een messenset of huishoudelijke apparaten? Zeg nou zelf!?

Luxe huwelijkscadeau of juist niet?

Moet een huwelijkskado altijd een groot cadeau bruiloft zijn? Of is een klein cadeautje huwelijk ook prima? Dat hangt natuurlijk helemaal af van het bruidspaar af. Immers zijn bepalen vooraf wat hun wensen zijn. Vaak hebben zij een wensenlijst opgesteld. Is deze wensenlijst er niet? Dan wordt al snel vaak lastig. Beter is om ze het zelf te laten uitzoeken. Dat kan online met de Nationale Trouwebon. Deze is verkrijgbaar in alle waarden van 10 tot 100 euro. Zelfs grotere waardes zijn mogelijk. Kortom: voor ieder budget geschikt. 

Voor en na reiniging: zie het verschil!

EJe trouwkleding is een waardevol en persoonlijk onderdeel van je bruiloft, met een blijvende herinnering. Dat begrijpen wij bij Puress Bruidsmodereiniging als geen ander. Dit jaar bestaat Puress Bruidsmodereining 10 jaar!

Vader Ton en dochter Maartje staan dag in dag uit klaar om trouwkleding na gebruik weer in originele staat terug te geven. Voor het reinigen en stomen jouw trouwjurk, trouwkostuum en bijbehorende accessoires: bij Puress Bruidsmodereiniging is niets teveel.

– 100% garantie
– Geen eigen risico
– Hoogwaardige reiniging
– Persoonlijk contact
– Levering in heel Nederland en Vlaanderen

huwelijksjubileum bruidsmodereiniging
Blijvend huwelijkscadeau

Een blijvend cadeau

Mooie en schone bruidsmodekleding is een mooi en blijvend huwelijkscadeau. Maar het reinigen van bruidskleding vergt veel zorg en is een specialisatie die door Puress wordt uitgevoerd. Er moet veel kennis zijn van stoffen en materialen en er is veel ruimte nodig om alle bruidsjurken zorgvuldig te reinigen.

Ook speelt zowel de emotionele als de financiële waarde een rol. Dit vraagt om een zorgvuldige behandeling van je bruidskleding.
Puress Bruidsmodereiniging heeft zich dan ook volledig gespecialiseerd in trouwjurk stomen, trouwkostuums en bijbehorende accessoires.

Mooi kado voor het bruidspaar!

Als bruidspaar krijg je vaak een hoop verschillende cadeaus. Door een verlanglijst op te stellen krijgen de vrienden, familie, kennissen, collega’s een goed beeld wat de wensen zijn van het bruidspaar. Daarbij wil je voorkomen dat men dezelfde kado’s zal geven.

De voorkeur gaat daarbij voor een blijvend huwelijkscadeau. Zodat het bruidspaar nog lang kan genieten van trouwkado. Plus dat het meteen ook een mooie herinnering is van hun mooiste dag van hun leven. 

kostuumreiniging als Blijvend huwelijkscadeau
Winkelwagen
Scroll naar boven