Puress bruidsmodereiniging – trouwjurk of kostuum reinigen

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen en stomen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. We werken samen met vrijwel alle bruidsmodezaken in Nederland. Puress reinigt je trouwjurk op ambachtelijke wijze geheel op ons risico en met het beste resultaat. Zij staan garant voor een blijvende herinnering van je huwelijkscadeau.

bruidsmode reiniging
Vóór reinigingbruidsmode na

Het reinigen van bruidskleding vergt veel zorg en is een specialisatie die door Puress wordt uitgevoerd. Er moet veel kennis zijn van stoffen en materialen en er is veel ruimte nodig om alle bruidsjurken zorgvuldig te reinigen. Ook speelt zowel de emotionele als de financiële waarde een rol. Dit vraagt om een zorgvuldige behandeling van je bruidskleding. Puress Bruidsmodereiniging heeft zich dan ook volledig gespecialiseerd in trouwjurk stomen, trouwkostuums en bijbehorende accessoires.

Hoe kunt u uw trouwbon voor bruidsmodereiniging inwisselen ?

Neem contact op met de klantenservice van Puress en geef aan dat je wilt betalen met de Nationale trouwbon. Geef het 12-cijferige code door en het desbetreffende bedrag zal in mindering worden gebracht.

Bezoek de website: www.puress.nl