Bruiloft cadeau? kies voor gifvrije producten!

Kies ook voor een gezond huishouden zonder giftige stoffen!

Duurzame keukenspullen zijn pannen zonder giftige stoffen zoals PTFE en PFOA die bij verhitting vrijkomen. Duurzaam huishouden is duurzaam wassen en duurzaam schoonmaken met groene alternatieven.

Gratis verzending vanaf 35 euro per webshop. Levering in 2-3 werkdagen. Je duurzaam cadeau inwisselen is dus heel eenvoudig.

+
duurzame cadeaus
Gifvrije producten voor hem, haar, baby en kind

IkshopGifvrij.nl

duurzaam koken
groene pijl5

Of maak hieronder een keuze:

duurzame pannen als bruiloft cadeau
Gifvrije pannen
duurzame keukentools
Duurzame keukentools
duurzaam tafelen
Duurzaam tafelen
duurzaam wassen
Natuurlijk wassen drogen
duurzaam schoonmaken
Gifvrij schoonmaken
Natuurlijke diffusers
Natuurlijke diffusers

Een bruiloft cadeau voor een bewust bruidspaar

Koken doen we iedere dag. Maar wist je dat heel veel pannen ook giftige stoffen bevatten? Zoals PFAS en PFOA. Dat wil je toch niet? Kies daarom voor gifvrije pannen van het merk Greenpan. Deze zijn zonder deze giftige stoffen. Gifvrije  pannen zijn beter voor jouw eigen gezondheid en die van jouw familie, want deze hebben een gezonde thermolon keramische antikleeflaag. Zo werken deze pannen met thermolon op dezelfde wijze als teflon pannen maar dan zonder giftige stoffen. Bovendien zorgen ze voor een betere warmteverdeling. 

Je kan ook het bruidspaar zelf laten kiezen met de Nationale Trouwbon dan weet je zeker dat een huwelijkskado kiezen wat ze echt kunnen gebruiken. Bovendien is de Nationale Trouwbon een gepersonaliseerd bruiloft cadeau want je kan de cadeaubon voorzien van je persoonlijke boodschap of felicitatie. Bovendien kan je je Nationale Trouwbon omwisselen voor een Bol.com cadeaubon.

Door de gelukspoppetjes toe te voegen aan je Nationale Trouwbon maakt het tot een symbolisch bruiloft cadeau. Het symboliseert dat het bruidspaar tot jaren in de toekomst samen gezond en gelukkig zullen blijven.

Natuurlijke verzorging als huwelijkscadeau voor het bruidspaar

Ben jij bewust wat je op je huid smeert? Steeds meer mensen vinden het belangrijk om giftige stoffen te vermijden zoals microplastics, PLA en Ftalaten.
Liever kies je voor verzorgingsproducten die helemaal vrij zijn van schadelijke stoffen. Beter voor jou en ons milieu. 

Gifstoffen in verzorgingsproducten kunnen niet alleen huidproblemen of allergieen geven. Maar ook verstoren ze onze hormoonbalans en kunnen ze zelfs ons immuunsysteem verzwakken. Door dagelijks te kiezen voor gifvrije verzorgingsproducten, zorg je dus ook voor een betere weerstand en meer energie. 

Doneer jouw Nationale Trouwbon

Steun de Plastic Soup Foundation door jouw Nationale Groene Kadobon te doneren. Dat kan al vanaf € 5,00!

recycle als duurzaam kerstpakket
vegan
FSC logo JPG
zero

Symbolisch huwelijks cadeau

Een bruiloft cadeau waar zowel de bruid als de bruidegom plezier van hebben. Zijn besparingsproducten. We hebben een aantal tips originele huwelijkscadeaus op een rijtje gezet. Zo zijn er producten voor gasbesparing zoals deurdrangers, raamfolie, deurtochtstrips en radiatorfolie. Door deze duurzame producten te gebruiken bespaar je vele euro’s op je gasrekening.

Stroombesparing kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van slimme tijdschakelaars en andere smarthome producten die je met je mobiel kan bedienen. Ook kun  je heel makkelijk water besparen door bijvoorbeeld door gebruik te maken van een douchecoach, door een waterbespaarend toilet te gebruiken of te douchen met een waterbesparende douchekop. Natuurlijk minder vaak en korter douchen is natuurlijk vanzelf sprekend!

Gezamenlijk cadeau voor bruidspaar

Een creatief kado kan ook een persoonlijk cadeau bruiloft zijn. Zodat zowel zij als hij lekker creatief te werk kan gaan. Denk eens aan duurzame tuinartikelen om lekker om een duurzame manier te tuinieren in je eigen tuin. Maar dan wel op een groene en een verantwoorde manier. 

Voor kinderen is een creatief bruiloft cadeau natuurlijk ook altijd welkom. Denk hierbij aan educatieve bouwpakketten en houten bouwpakketten. Of ga lekker kleuren en verven met natuurlijke viltstiften, natuurlijke waskrijtjes, gifvrije verf, gifvrij stoepkrijt en FSC potloden. Alles om helemaal je fantasie de vrije loop te laten en de zelf de mooiste duurzame creaties te maken!

Wat geef je cadeau bij een bruiloft?

Een mooi bruiloft cadeau is de Nationale Trouwbon. Verpakt in een luxe cadeaubox en geeft het bruidspaar online de keuze uit meer dan 25.000+ cadeaus. Ook is deze om te wisselen voor een Bol.com cadeaubon. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Winkelwagen
Scroll naar boven