Huwelijksjubileum cadeau?

Over een huwelijksjubileum praat je wanneer het echtpaar 12,5, 25, 40, 50 of 60 jaar is getrouwd. Dat moet natuurlijk gevierd worden! En wat is er nu leuker dat de jubilarissen zelf online kunnen kiezen?

Dat kan bij een assortiment van 25.000+ producten. Of men kan ook kiezen voor een Bol.com cadeaubon. Deze heeft de keuze uit miljoenen cadeaus

Huwelijksjubileum betekenis

Over een huwelijksjubileum spreek je wanneer een stel een aantal jaren getrouwd zijn. Dat is meestal geteld vanaf de datum van je trouwdag. Deze dag wordt ook wel een huwelijksverjaardag genoemd. Dit is vaak een huwelijksjubileum vrije dag. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende jubilea.

Jarig jubileum

Het leuke is dat voor bijna ieder jaar of jaren dat je getrouwd bent daarvoor speciale huwelijksjubileum namen zijn verzonnen. Zo spreek je over een bronzen bruiloft wanneer het echtpaar 12 5 jaar is getrouwd.  Wanneer het echtpaar 25 jaar is getrouwd dan spreekt men over een zilveren bruiloft. Wanneer het echtpaar 40 jaar is getrouwd dan spreekt men over een bruiloft van robijn.

Felicitatie jaar getrouwd

Een huwelijksjubileum vieren gaat natuurlijk niet zonder originele cadeaus! Maar het valt niet altijd mee om een een origineel huwelijksjubileum kado te vinden. Daarom hebben we wat ideeën over huwelijksjubileum op een rijtje voor je gezet. Zo kun je je bruidsjurk professioneel laten reinigen door Puress Bruidsmodereiniging voor een blijvend huwelijkscadeau. 

Kies je uit 2.500+ originele dames- en herenparfums. Of kies voor 1200+ gifvrij verzorgingsproducten voor hem en haar. Of alles voor je huisdier met keuze uit 9.000+ dierenbenodigdheden.  Of kies voor originele huwelijkscadeaus van Fairtrade met een mooi verhaal. Niet alleen goed voor jou maar ook goed voor de makers. Houd je van lezen? Dan kun je kiezen uit 5.000+ losse tijdschriften. Er is ook een online warenhuis met 2.000+ cadeaus alles voor binnen en buiten.

huwelijksjubileum bruidsmodereiniging
home bolcom 1

Kies uit 1 miljoen huwelijkscadeaus!

Kan je dan nog steeds niet kiezen dan kun je je trouwbon omwisselen voor een Bol.com cadeaubon. Wat daarmee heb je maar liefst de keuze uit meer dan 1 miljoen huwelijkskado’s voor hem, voor haar en voor baby en de kids.

Hoe heten de huwelijksjaren?

Wanneer je 12,5 jaar getrouwend bent spreek je over een koperen bruiloft. Bij 25 jaar getrouwd een zilveren bruiloft. 40 jaar getrouwd een robijnen bruiloft en bij 50 jaar getrouwd een gouden bruiloft.

Winkelwagen
Scroll naar boven