Huwelijksjubileum cadeau?

Over een huwelijksjubileum praat je wanneer het echtpaar 12,5, 25, 40, 50 of 60 jaar is getrouwd. Dat moet natuurlijk gevierd worden! En wat is er nu leuker dat de jubilarissen zelf online kunnen kiezen?

Huwelijksjubileum betekenis

Elk huwelijksjubileum heeft zijn eigen unieke betekenis en symboliek, waarbij de gekozen materialen en edelstenen de groeiende diepte en waarde van de relatie weerspiegelen. Het vieren van deze mijlpalen biedt koppels de gelegenheid om hun liefde te vernieuwen en te versterken, en om hun inzet voor elkaar te herbevestigen.

Lees meer

Huwelijksjubileum cadeau bij jarig jubileum

Het leuke is dat voor bijna ieder jaar of jaren dat je getrouwd bent daarvoor speciale huwelijksjubileum namen zijn verzonnen. Zo spreek je over een bronzen bruiloft wanneer het echtpaar 12 5 jaar is getrouwd.  Wanneer het echtpaar 25 jaar is getrouwd dan spreekt men over een zilveren bruiloft. Wanneer het echtpaar 40 jaar is getrouwd dan spreekt men over een bruiloft van robijn.

Huwelijksjubilea zijn prachtige momenten die de liefde en toewijding van een paar vieren. Of het nu gaat om 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar, elk jubileum biedt een unieke gelegenheid om stil te staan bij de gezamenlijke reis en vooruit te kijken naar de toekomst. Door deze mijlpalen te vieren, erkennen we de waarde en schoonheid van langdurige relaties, en herinneren we onszelf eraan hoe bijzonder het is om een leven vol liefde en gedeelde ervaringen te hebben.

12,5 Jaar getrouwd: bronzen bruiloft

Een van de eerste grote mijlpalen in een huwelijk is het 12,5-jarig jubileum, ook wel bekend als het koperen jubileum. Koper staat symbool voor duurzaamheid en flexibiliteit, twee kwaliteiten die essentieel zijn voor een succesvol huwelijk. Na 12,5 jaar samen hebben veel koppels al heel wat uitdagingen overwonnen en mooie momenten gedeeld.

Lees meer

25 Jaar Getrouwd: Zilveren bruiloft

Het 25-jarig jubileum, ook wel bekend als het zilveren jubileum, is een belangrijke mijlpaal die de duurzaamheid en glans van een huwelijk symboliseert. Zilver is een edelmetaal dat niet alleen waardevol, maar ook veerkrachtig is, net als een huwelijk dat de tand des tijds heeft doorstaan.

Lees meer

40 Jaar Getrouwd: Robijnen bruiloft

Het 40-jarig jubileum, bekend als het robijnen jubileum, markeert een levenslange verbintenis vol liefde, opofferingen en gedeelde vreugde. Robijn, een kostbare en prachtige edelsteen, symboliseert de diepe passie en sterke band die na vier decennia van huwelijk zijn ontstaan.

Lees meer

50 Jaar Getrouwd: Gouden bruiloft

Het huwelijksjubileum 50 jaar of 50-jarig jubileum, het gouden jubileum, is misschien wel de meest gewaardeerde en gevierde mijlpaal in een huwelijk. Goud symboliseert rijkdom, wijsheid en blijvende liefde. Een halve eeuw samen doorbrengen is een buitengewone prestatie die getuigt van toewijding, begrip en wederzijdse steun.

Lees meer

Felicitatie jaar getrouwd

Een huwelijksjubileum cadeau gaat natuurlijk niet zonder originele huwelijkscadeaus! Maar het valt niet altijd mee om een een origineel huwelijksjubileum cadeau te vinden. Daarom hebben we wat ideeën over huwelijksjubileum op een rijtje voor je gezet. Zo kun je je bruidsjurk professioneel laten reinigen door Puress Bruidsmodereiniging voor een blijvend huwelijkscadeau. 

Kies je uit 2.500+ originele dames- en herenparfums. Of kies voor 1200+ gifvrij verzorgingsproducten voor hem en haar. Of alles voor je huisdier met keuze uit 2.000+ dierenbenodigdheden.  Of kies voor originele huwelijksjubileum cadeau van Fairtrade met een mooi verhaal. Niet alleen goed voor jou maar ook goed voor de makers. Houd je van lezen? Dan kun je kiezen uit 5.000+ losse tijdschriften.

huwelijksjubileum cadeau bruidsmodereiniging

Kijken naar de toekomst

Huwelijksjubilea cadeau biedt niet alleen een moment om te vieren, maar ook om te reflecteren op de gedeelde reis en de toekomst. Het is een tijd om dankbaarheid te tonen voor de vele jaren van liefde en steun, en om de opwinding voor de komende jaren te delen.

Reflecteren op het Verleden

  • Herinneringen: Deel mooie herinneringen en anekdotes van jullie tijd samen.
  • Lessen: Reflecteer op de lessen die jullie samen hebben geleerd en hoe deze jullie relatie hebben versterkt.
  • Dankbaarheid: Toon dankbaarheid voor elkaar en voor de steun van vrienden en familie.

Kijken naar de Toekomst

  • Toekomstplannen: Bespreek jullie plannen en dromen voor de toekomst, en hoe jullie deze samen willen realiseren.
  • Nieuwe Herinneringen: Kijk uit naar het creëren van nieuwe herinneringen en avonturen samen.
  • Voortdurende Liefde: Herbevestig jullie toewijding en liefde voor elkaar, en kijk uit naar de komende jaren van geluk.

Hoe heten de huwelijksjaren?

Wanneer je 12 5 jaar getrouwd bent spreek je over een koperen bruiloft. Bij 25 jaar getrouwd een zilveren bruiloft. 40 jaar getrouwd een robijnen bruiloft en bij 50 jaar getrouwd een gouden bruiloft. Laat ze zelf online een huwelijksjubileum cadeau kiezen met de Nationale Trouwbon.

Winkelwagen
Scroll naar boven