Origineel huwelijkscadeau:

Fairtrade cadeaus

Eerlijk, duurzaam en bijzonder! Met Fairtrade draag je bij aan een beter bestaan van de makers van de mooiste Fairtrade lifestyle producten met een mooi verhaal. Een origineel huwelijkscadeau!

Symbolisch huwelijkscadeau: beter bestaan voor de makers!

Ben je op zoek naar een uniek huwelijkscadeau of een blijvend huwelijkscadeau? Denk dan eens aan een origineel huwelijkscadeau. Bijvoorbeeld Fairtrade servies van bijvoorbeeld de Twinning Company, Kinta, Fairforward en DIK servies. Het is een bijzonder servies wat niet verkrijgbaar is in een alledaagse winkel. Andere Fairtrade artikelen zijn bijvoorbeeld fairtrade kleinmeubelen, lifestyle boeken of WNF knuffels. Deze kado’s geven de makers een beter leven en kunnen daar een eigen inkomen opbouwen.

sieraden als origineel huwelijkscadeau vrouw
fairtrade tassen
kinta8
fairtrade servies als blijvend huwelijkscadeau
twinning company servies

Een blijvend cadeau

Met ikshopFair.nl willen wij graag bijdragen aan een beter bestaan van de makers van unieke Fairtrade lifestyle producten. Wereldwijd creëren zij met toewijding de mooiste sieraden, tassen en woonaccessoires. Fairtrade, ecologisch en handgemaakt. En vaak met een bijzonder verhaal. 

Cadeau voor een huwelijk

Als bruidspaar krijg je vaak een hoop verschillende cadeaus. Door een verlanglijst op te stellen krijgen de vrienden, familie, kennissen, collega’s een goed beeld wat de wensen zijn van het bruidspaar. Daarbij wil je voorkomen dat men dezelfde kado’s zal geven. De voorkeur gaat daarbij voor een origineel huwelijkscadeau. Zodat het bruidspaar nog lang kan genieten van trouwkado. Plus dat het meteen ook een mooie herinnering is van hun mooiste dag van hun leven. We hebben kadotips voor een vrouw en kadotips voor een man.

meubelen475x475
placemats500x500
twinning8
Woonaccessoires
bsab
fairtrade kaarsen

Een cadeau voor de bruiloft

Als bruidspaar krijg je vaak een hoop verschillende cadeaus. Door een verlanglijst op te stellen krijgen de vrienden, familie, kennissen, collega’s een goed beeld wat de wensen zijn van het bruidspaar. Daarbij wil je voorkomen dat men dezelfde kado’s zal geven. De voorkeur gaat daarbij voor een blijvend huwelijkscadeau. Zodat het bruidspaar nog lang kan genieten van trouwkado. Plus dat het meteen ook een mooie herinnering is van hun mooiste dag van hun leven. Kortom: een origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar.

Persoonlijk cadeau bruiloft

Een persoonlijk huwelijkscadeau is de Nationale Trouwbon. Verpakt in een luxe cadeaubox en geeft het bruidspaar online de keuze uit meer dan 25.000+ cadeaus. Ook is deze om te wisselen voor een Bol.com cadeaubon. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Wil je het bruidspaar een trouwkado geven? Maar ook de online keuze? Nationale Trouwbon! Want zo geef je een passende online kadobon voor elk type bruidspaar. De Nationale Trouwbon is een keuze kadobon huwelijk. Voor een persoonlijk bruiloft kado. Maar ook voor heel veel bruiloft kado ideeën! Hecht het bruidspaar veel waarde aan duurzaamheid? Dan is er keuze uit 4.250+ gifvrije producten met de Nationale Groene Kadobon.

Maar ook voor andere gelegenheden is de Nationale Trouwbon uitermate geschikt. Bijvoorbeeld bij een huwelijksjubileum. Dat kan zijn bij een koperen bruiloft, een zilveren bruiloft, een gouden bruiloft of een smaragd bruiloft.

Winkelwagen
Scroll naar boven