Ontdek 25.000+ trouwcadeau ideeën!

Heb je een online huwelijkscadeau ontvangen? Kies dan zelf online een origineel huwelijkscadeau uit 25.000+ producten! We hebben een aantal trouwcadeau ideeën voor je. Zoals bruidsmodereiniging, woonaccessoires, verzorgingsproducten en heren- en damesparfums. Of kies voor Bol.com. Kortom, altijd een favoriet huwelijkscadeau voor jou! 

0 +
Alles voor je huisdier
0 +
Duurzame cadeaus
0 +
Originele parfums
0 +
Losse tijdschriften
0 +
Online warenhuis
0 +
Goede doelen

Jouw bruidskleding weer schoon en als nieuw!

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen en stomen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires.  Zij staan 100% garant voor een blijvend huwelijkscadeau. Ook geen eigen risico!

0 +
Gifvrije producten voor hem, haar, baby en kind
0 +
Dierenbenodigdheden voor je huisdier
0 +
Originele parfums voor dames en heren
0 +
Eerlijke en duurzame lifestyle producten
0 +
Losse tijdschriften voor hem en haar
0 +
Alles voor binnen en buiten voor de hele familie

Keuze uit vele online huwelijkscadeaus

damesparfums als trouwcadeau
fairtrade tassen

We hebben de leukste trouwcadeau ideeën voor je op een rijtje gezet. Kies bijvoorbeeld uit 2.500+ dames- en herengeuren en natuurlijke verzorgingsproducten voor hem en haar. Of duurzame energie en verlichting en unieke woonaccessoires. Maar ook handgemaakte tassen en sieraden met een bijzonder verhaal. Niet alleen is de Nationale Trouwbon een origineel huwelijkscadeau maar ook een duurzaam huwelijkscadeau!

Zo kiest de aanstaande bruid uit een huwelijkscadeau voor haar. En de aanstaande bruidegom kiest uit een huwelijkscadeau voor hem. Tezamen is er keuze uit wel 25.000+ originele huwelijkscadeaus voor hem en haar.  Maar ook woonaccessoires, reisartikelen, dierenbenodigdheden en elektronica. En nog veel meer! Liever jouw cadeaubon doneren? Kies dan uit 100+ goede doelen.

Een cadeau voor het bruidspaar

Op zoek naar een blijvend huwelijkscadeau is niet makkelijk.  Meestal wordt er dan ook als kado gewoon geld gegeven maar dat is natuurlijk niet origineel. Want probeer maar eens een origineel huwelijkscadeau geld te vinden.

Dat lukt je gewoon weg niet. Want je kan het geld alleen maar in een envelop doen met hooguit met een leuk kaartje erbij.

verzorging voor hem
barbecue als huwelijkscadeau
duurzame pannen als bruiloft cadeau
magazines
herenparfums
huisdier

Origineel cadeau bruiloft vrienden

Andere trouwcadeau ideeën zijn bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een cadeau bruiloft voor je vrienden? Verras je vrienden met tijdschriften naar keuze, de heerlijkste mannen- en damesgeuren.

Of kies uit meer dan 9.000 online dierenproducten. Hier vind je alles voor je huisdier. Ook kan je ervoor kiezen om je kadobon te doneren aan een van 100+ goede doelen.

Huwelijkscadeaus van 10 tot 100 euro

Het hoeft natuurlijk niet altijd een groot huwelijkscadeau of luxe huwelijkscadeau te zijn. De waarde van de Nationale Trouwbon kan je zelf bepalen. Je kunt kiezen uit de waarden van 10 euro tot 100 euro. Zo kan bijvoorbeeld het bedrag van het cadeau bruiloft broer hoger zijn dan de bruiloft van je collega. Maar we hebben nog meer trouwcadeau ideeën.

trouwcadeau ideeën Bol cadeaubon
Bol.com cadeaubon
gelukspoppetjes
Gelukspoppetjes

Je kan ook het bruidspaar zelf laten kiezen met de Nationale Trouwbon dan weet je zeker dat een huwelijkskado kiezen wat ze echt kunnen gebruiken. Bovendien is de Nationale Trouwbon een gepersonaliseerd huwelijkscadeau want je kan de cadeaubon voorzien van je persoonlijke boodschap of felicitatie. Bovendien kan je je Nationale Trouwbon omwisselen voor een Bol.com cadeaubon.

Door de gelukspoppetjes toe te voegen aan je Nationale Trouwbon maakt het tot een symbolisch huwelijkscadeau. Het symboliseert dat het bruidspaar tot jaren in de toekomst samen gezond en gelukkig zullen blijven.

Trouwjurk of kostuum reinigen bij Puress bruidsmodereiniging

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen en stomen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires. We werken samen met vrijwel alle bruidsmodezaken in Nederland. Puress reinigt je trouwjurk op ambachtelijke wijze geheel op ons risico en met het beste resultaat. Zij staan garant voor een blijvende herinnering van je huwelijkscadeau. Dit zijn blijvende trouwcadeau ideeën waarvan je nog veel plezier van zult hebben in de toekomst.

bruidsmodereiniging als blijvend huwelijkscadeau
Voor de bruidsmodereiniging
bruidsmode na
Na de bruidsmodereiniging

Het reinigen van bruidskleding vergt veel zorg en is een specialisatie die door Puress wordt uitgevoerd. Er moet veel kennis zijn van stoffen en materialen en er is veel ruimte nodig om alle bruidsjurken zorgvuldig te reinigen.

Ook speelt zowel de emotionele als de financiële waarde een rol. Dit vraagt om een zorgvuldige behandeling van je bruidskleding.

Puress Bruidsmodereiniging heeft zich dan ook volledig gespecialiseerd in trouwjurk stomen, trouwkostuums en bijbehorende accessoires.

Meest gestelde vragen

Een mooi cadeau voor het bruidspaar is de Nationale Trouwbon. Deze geeft het bruidspaar online de keuze uit meer dan 25.000+ cadeaus. Genoeg trouwcadeau ideeën dus. Ook is deze om te wisselen voor een Bol.com cadeaubon. Deze kun je met je persoonlijke boodschap en de gekozen waarde per post in een luxe verpakking of per e-mail laten versturen op de gewenste datum. Last minute nodig? Je kan deze ook uitprinten en direct geven aan de ontvanger.

Winkelwagen
Scroll naar top